Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Παρούσα η Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. "ΕΔΡΑ" στην 12η γιορτή εθελοντισμούΉταν μια διαφορετική γιορτή από τις άλλες...Όλοι ήταν παρόντες αγνόωντας μάλιστα τις άγριες διαθέσεις του καιρού, εκπρόσωποι από 40 ΜΚΟ μίλησαν στον κόσμο που διέβαινε την Αποστόλου Παύλου στο Θησείο για το μέγεθος της σημασίας του εθελοντισμού.
Παρούσα και  η Κ.Σ.Δ.Ε.Ο «ΈΔΡΑ»σ την συγκεκριμένη κίνηση.
 Έτσι από τις 8:30 το πρωί της Κυριακής στήθηκε το κιόσκι του φορέα μας και ενημερώναμε τον κόσμο για τις δράσεις και τις ενέργειες μας.
Ήταν μια μέρα που κάναμε την διαφορά «One day to make a difference!», με το μήνυμα αυτό, (η Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ») μαζί με άλλους 39 εθελοντικούς οργανισμούς  για 12η συνεχή χρονιά παρεβρέθηκαν σε μια ανοιχτή γιορτή για τον Εθελοντισμό και την ανιδιοτελή προσφορά,του
 Οι ιδέες του Εθελοντισμού και της Αλληλεγγύης αποδεικνύονται, πλέον, ως απαραίτητο στοιχείο για µία κοινωνία ζωντανή, υγιή και εξελισσόμενη.

Τέλος σημειώνεται πως οι  περαστικοί από το κιόσκι της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΈΔΡΑ» άφησαν το δικό τους "αποτύπωμα" προκειμένου να στηρίξουν την δράση του εθελοντοσμού φτιάχνοντας έτσι ένα ωραίο «μωσαϊκό» καμβά...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου