Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

H Ζαγόρι υποστηρίζει το Let's do it Greece στο πάρκο Αντ. Τρίτσης

zagori-gr.png img2807_71f5e85d62e09dbd3f94b2ecf308a5c8_270_200c.jpglogos_edra_mikro.jpg

H ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε με το φυσικό μεταλλικό νερό  Ζαγόρι υποστηρίζει το "Let's do it Greece 2014" στο πάρκο Αντ. Τρίτσης με την δωρεά διάθεση προϊόντων της.
Το Δίκτυο Εθελοντών του πάρκου Τρίτση και η Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» σας προσκαλούν την Κυριακή 6 Απριλίου για να υποστηρίξουμε όλοι μαζί την δράση  Let's do it Greece! που θα πραγματοποιηθεί στο πάρκο Αντ. Τρίτση και  ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα!
H δράση θα γίνει στα πλαίσια του προγράμματος "Στο βάθος...ΚΗΠΟΣ!". Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στη δράση με τα παιδιά σας!
Normal 0 false false false EL X-NONE NE MicrosoftInternetExplorer4

Φέτος για τρίτη φορά, η καμπάνια "Let's do it World" "υιοθετήθηκε" από την Ελλάδα με τίτλο "Let's do it Greece 2014" πρωτοβουλία του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αττικής “Ώρα για Δράση” και της Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων. Σκοπός μας μέσα σε μία ημέρα, να συντονιστούμε ταυτόχρονα σε ολόκληρη την Ελλάδα, πραγματοποιώντας εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε κάθε γωνιά της χώρας.


Ώρα εκκίνησης: 11:00
Σημείο συγκέντρωσης: Κτίριο Natura
Θα υπάρχει επίσης σημείο συνάντησης στην είσοδο από από Σπ. Μουτσακλή και οι 2 ομάδες θα συναντηθούν πριν ξεκινήσει η δράση.
Δήλωση συμμετοχής: vathoskipos@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου