Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Σημαντική η συμβολή των Ferrero Hellas και Barilla Hellas A.B.E.E στο έργο της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο «ΈΔΡΑ»

Οι εργαζόμενοι του προγράμματος Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης Φτώχειας Ιλίου αλλά και ο φορέας Κ.Σ.Δ.Ε.Ο «ΈΔΡΑ» θα ήθελαν να  ευχαριστήσουν θερμά τις εταιρείες Ferrero Hellas και Barilla Hellas A.B.E.E. για τη σπουδαία συνεισφορά σε προϊόντα. Οι συγκεκριμένες προσφορές είναι ιδιαίτερα σημαντικές για το Δίκτυο Κοινωνικής Παρέμβασης καθώς, εν όψει των ημερών του Πάσχα που πλησιάζουν, θα συμβάλλουν καθοριστικά στις δράσεις του.


Τα προϊόντα που παραχώρησε η  Ferrero Hellas θα δοθούν στους ωφελουμένους του προγράμματος και στις οικογένειές τους κατά τη διάρκεια του μήνα Απριλίου. Παράλληλα, η συγκεκριμένη δωρεά θα ενισχύσει την επερχόμενη δράση της Τράπεζας Χρόνου Ιλίου, κατά την οποία θα στηθεί ένα πολύχρωμο γιορτινό εργαστήρι για τα παιδιά των ωφελουμένων. Επιπλέον, μέσα από την προσφορά σε ζυμαρικά και έτοιμες σάλτσες της Barilla Hellas A.B.E.E. θα εξοπλιστεί σημαντικά το Κοινωνικό Συσσίτιο των δομών Ιλίου.





Η έμπρακτη στήριξη των μεγάλων εταιρειών, καθώς επίσης και των τοπικών καταστημάτων και δημοτών, μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε με ζήλο να προάγουμε το έργο μας υπέρ της ενίσχυσης των ευπαθών ομάδων του δήμου Ιλίου. Κάθε αφιλοκερδής προσφορά είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη δράση μας και συμβάλλει καθοριστικά στο έργο μας.

Ευχαριστούμε πολύ τις εταιρείες Ferrero Hellas και Barilla Hellas A.B.E.E. για την έμπρακτη και σπουδαία στήριξη και ελπίζουμε να συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου