Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Let's do it Greece: Την Κυριακή 6 Απριλίου καθαρίζουμε το Αντώνης Τρίτσης


Δηλώστε συμμετοχή 

Το Δίκτυο Εθελοντών  του πάρκου Τρίτση και η Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» σας προσκαλούν την Κυριακή 6 Απριλίου για να υποστηρίξουμε όλοι μαζί την δράση  Let's do it Greece που θα πραγματοποιηθεί στο πάρκο Αντ. Τρίτση και  ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα!
Το ''Let's do it World'' αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης σε παγκόσμια κλίμακα με συμμετοχή 108 χωρών και 8.000.000 εθελοντών. Κάθε χρόνο, χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, καθαρίζουν τις χώρες τους, περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος.

Φέτος για τρίτη φορά, φιλοξενούμε τη συγκεκριμένη καμπάνια που "υιοθετήθηκε" από την Ελλάδα με πρωτοβουλία του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αττικής “Ώρα για Δράση” και της Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων. Σκοπός μας μέσα σε μία ημέρα, να συντονιστούμε ταυτόχρονα σε ολόκληρη την Ελλάδα, πραγματοποιώντας εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε κάθε γωνιά της χώρας.
Το  Let's do it Greece υποστηρίζεται  από το Υπουργείο Παιδείας και παροτρύνει όλο και περισσότερες σχολικές ομάδες να συμμετάσχουν σε αυτό.


logos_edra_mikro.jpg
Δηλώστε συμμετοχή μέχρι τις 3 Απριλίου
Οικονόμου Δημήτρης
210-5913826

mko.edra@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου